Amsterdam

10 maart 2017: Pink Oculus

Pink Oculus.foto/copyright: Jesaja Hizkia.

Hart op de Tong viert haar 20ste jubileum-editie met het oprijzende multitalent Pink Oculus. Deze dame werd reeds door meerdere internationale festivals gekroond tot het hoogtepunt van het weekend. In de intieme houten Keizersgrachtkerk zal ze op vrijdag 10 maart haar liedjes akoestisch ten gehore brengen en ingaan op de bronnen die haar hebben geïnspireerd in het leven.
Meer info | Kaarten bestellen

10 januari 2017: Hart op de Tong. Open podium

Open podium.

Altijd al het podium willen betreden in een monumentale kerk? Grijp dan nu je kans! Hart op de Tong gaat unplugged in de Keizersgrachtkerk. We vragen je om na te denken over het thema THUISKOMEN en daar een eigen invulling aan te geven. Alles mag: muziek, poëzie, spoken word, toneel, comedy - laat je creatieve brein er op los.
Meer info

UTRECHT. 27 september: Maurits Westerik

Maurits Westerik

Hart op de Tong gaat de samenwerking aan met de Geertekerk en Hofman cafe in Utrecht. 27 september zal in Hofman cafe de eerste editie plaatsvinden met niemand minder dan Maurits Westerik! (Bewilder/GEM)
Meer info

16 september 2016: Niels Geusebroek

Op vrijdag 16 september staat bij Hart op de Tong een artiest centraal die inmiddels geen uitleg meer behoeft: Niels Geusebroek. Heel Nederland kan zijn neo-klassieke lied Take Your Time Girl meezingen. In een akoestische setting zal de bevlogen zanger in de intieme houten Keizersgrachtkerk zijn liedjes ten gehore brengen en nader ingaan op de inspiratiebronnen die hem de meeste levenslessen hebben bijgebracht.
Meer info