Amsterdam

16 januari 2017 zijn we weer terug

UTRECHT. 27 september: Maurits Westerik

Maurits Westerik

Hart op de Tong gaat de samenwerking aan met de Geertekerk en Hofman cafe in Utrecht. 27 september zal in Hofman cafe de eerste editie plaatsvinden met niemand minder dan Maurits Westerik! (Bewilder/GEM)
Meer info

16 september 2016: Niels Geusebroek

Op vrijdag 16 september staat bij Hart op de Tong een artiest centraal die inmiddels geen uitleg meer behoeft: Niels Geusebroek. Heel Nederland kan zijn neo-klassieke lied Take Your Time Girl meezingen. In een akoestische setting zal de bevlogen zanger in de intieme houten Keizersgrachtkerk zijn liedjes ten gehore brengen en nader ingaan op de inspiratiebronnen die hem de meeste levenslessen hebben bijgebracht.
Meer info

7 november 2015: Rico & A.R.T.

 & A.R.T.foto/copyright: Ineke Visser.

Rico kent Nederland sinds Opgezwolle de Nederlandse hiphopscene nieuw leven inblies. Samen met A.R.T. maakte hij een gelaagd reggae album. Met zijn unieke stijl confronteert Rico zichzelf en de luisteraar met de momenten in het leven waarop het even niet zo goed gaat. Tijdens een speciale akoestische avond zullen beide heren ingaan op het omgaan met deze fases in het bestaan.
Meer info

21 september 2015: Shirma RouseSouldiva Shirma Rouse zal op maandag 21 september 2015 bij Hart op de Tong ons op muzikale wijze meenemen langs haar levenswandel. Van de gospelsongs in de kerk op Sint Eustatius, via Aretha Franklin naar haar eigen muziek die ze maakt in Nederland; alles draait bij Shirma om muziek. Tijdens een speciale akoestische sessie vertelt ze hoe muziek haar door moeilijke periodes in het leven hielp.
Meer info